Περικλής Μίγδος: Από νωρίς στα προβλήματα, αλλά έδειξε χαρακτήρα…

Δεν μπορούσε να υπάρξει, πιο προβληματική αφετηρία στην θητεία ενός δημάρχου, απ’ αυτή του δημάρχου Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Περικλή Μίγδου, που καθώς έφτασε στην έδρα του Δήμου στην Άνω Καλεντίνη, δεν πρόλαβε να ενημερωθεί και ήρθε αντιμέτωπος με το σύνηθες για όλους τους Δήμους, αλλά πρωτόγνωρο για τον μικρό και μειονεκτικό Δήμο, όπως ο εν λόγω οργανισμός, οικονομικό πρόβλημα.

Διαβάστε Περισσότερα

Στη Χελώνα κόβει την πίτα του ο Ορειβατικός Σύλλογος Άρτας

Πρώτη εξόρμηση για το 2015 και δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την κοπή της πίτας στην πανέμορφη Χελώνα. Ένα από τα πιο πράσινα βουνά του νομού μας, με πλούσιο ελατόδασος σε κάνει να πιστεύεις πως βρίσκεσαι σε ένα παραμύθι.

Διαβάστε Περισσότερα

Potami Art Festival: Το απόλυτο πολιτιστικό event στον Άραχθο 26-30 Ιουνίου

H Άρτα των θρύλων και των παραδόσεων γίνεται Γέφυρα πολιτισμού ενώνοντας το χθες με το σήμερα. Η ιστορία συναντά το σύγχρονο πολιτισμό και τα σπουδαία μνημεία τον εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης.

Διαβάστε Περισσότερα

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013 στο ΣΕΦ ''Η Πίτα του Ηπειρώτη''

pita-sef-2013Οι Ηπειρώτες που ανταμώνουν. Οι Ηπειρώτες που αγωνίζονται.

Οι Ηπειρώτες που δημιουργούν με τον ανθό της παράδοσης & της νεολαίας.

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, η κορυφαία οργάνωση των αποδήμων Ηπειρωτών, με τις 450 και πλέον ενεργές οργανώσεις που εκπροσωπούν 700.000 και πλέον Ηπειρώτες, μόνο στο λεκανοπέδιο της Αττικής και 1.000.000 πανελλαδικά και εκτός Ηπείρου, διοργανώνει την ετήσια πανηγυρική της εκδήλωση «Η ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ 2013».

Διαβάστε Περισσότερα