• Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Τελευταία Νέα

Ετήσια Γενική Συνέλευση και Κοπή Πίτας 2019 του Συλλόγου Απανταχού Χελωνιτών Άρτας 'Ο Αλίντας'

Με μεγάλη χαρά το ΔΣ του Συλλόγου μας σας καλεί στην ετήσια γενική συνέλευση και την κοπη πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου και ώρα 11.00 πμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου Πυργίων Θήρας (Αγίας Βαρβάρας 47, Αργυρούπολη).

Διαβάστε Περισσότερα

Λαϊκο-δημοτικό γλέντι από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Απανταχού Χελωνιτών 'Ο Αλίντας'

Αξιότιμα μέλη, φίλοι και φίλες του συλλόγου μας,
Mε ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην πρώτη μας εκδήλωση την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 12.00 π.μ. στην ταβέρνα «Γιαννιώτικη γωνιά» (Κωνσταντίνου Αθανάτου 11, Άνω Γλυφάδα).

Διαβάστε Περισσότερα

Πρόσκληση σε ΓΣ της Αδελφότητας Απανταχού Χελωνιτών Λεκανοπεδίου Αττικής 'Η Πατρίδα'

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Αδελφότητας Χελωνιτών Λεκανοπεδίου Αττικής “Η Πατρίδα’’, που είχε εκλεχθεί στις τελευταίες εκλογές του έτους 2010, σας προσκαλεί στη γενική συνέλευση που θα γίνει το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 και ώρα 18.00μ.μ στην οδό Αγίας Βαρβάρας 47 στην Αργυρούπολη (πλησίον στάση μετρό «Αργυρούπολη»), στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου Πυργίων Θήρας «Τα Εισόδια της Θεοτόκου».

Διαβάστε Περισσότερα

Επιστροφή στις 'επάλξεις' για την Αδελφότητα Απανταχού Χελωνιτών Λεκανοπεδίου Αττικής 'Η Πατρίδα'

Μετά από αρκετά χρόνια αδράνειας, μερίδα της νεολαίας που έζησε τις όμορφες στιγμές αυτής της αδελφότητας, αποφάσισε να συνεχίσει δυναμικά ότι ξεκίνησαν 15 άτομα, 15 συγχωριανοί μας & ιδρυτικά μέλη στις 3 Φεβρουαρίου του 1988.

Διαβάστε Περισσότερα