Skip to main content

commentΔ. Γαλλίκας: «Ο δήμος έχει δυνατότητες και θέση στην ανάπτυξη»

«Ο νέος διευρυμένος δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη έχει πολλές δυνατότητες και θέση στην ανάπτυξη» δηλώνει ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Γαλίκας.
Όπως τονίζει ο επικεφαλής του εκλογικού συνδυασμού και πετυχημένος στρατηγός της Αστυνομίας, οι δυνατότητες υπάρχουν, το μόνο που χρειάζεται είναι να υπάρξει ορθολογικός σχεδιασμός για την ανάδειξή τους ώστε η περιοχή να πάρει επιτέλους μπροστά και να μπει σε τροχιά ανάπτυξης.

Όσον αφορά την εκλογική μάχη δηλώνει πως ο συνδυασμός προχωρά με σύνεση και στρατηγική χωρίς τυμπανοκρουσίες με στόχο τη νίκη.


 

Αισιοδοξία Γκούζια για το αποτέλεσμα και την τύχη του νέου δήμου

«Το στοίχημα για το νέο Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη είναι πράγματι και μεγάλο αλλά και δύσκολο αλλά εμείς έχουμε τη θέληση και την εμπειρία να το φέρουμε σε πέρας» δήλωσε ο δήμαρχος Τετραφυλίας και υποψήφιος Δήμαρχος του διευρυμένου δήμου κ. Γκούζιας κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για τη μάχη του Μαραθώνα που πραγματοποιήθηκε στην Άνω Καλεντίνη.

Κατέληξε δε λέγοντας: ...Έχουμε να συνενώσουμε πολυπολιτισμικά αλλά και διοικητικά, οικισμούς που δεν έχουν άμεση επαφή μεταξύ τους σε έναν δύσκολο ορεινό όγκο, πιστεύω πως πέραν της δικής μας προσπάθειας, οι ίδιοι οι πολίτες θα είναι αυτοί που θα βοηθήσουν περισσότερο στην ενοποίηση. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στο ανθρώπινο δυναμικό της ευρύτερης περιοχής που διακρίνεται για την εργατικότητά του και τη θέληση για πρόοδο, σ' αυτούς τους παράγοντες στηρίζω και τη βεβαιότητα μου και για την τελική επιτυχία του συνδυασμού που ηγούμαι στις εκλογές που έρχονται.


 

Ο Περικλής Μίγδος για την αποχώρησή του

Δεν υπήρξε κανένα ζήτημα, που να τον φέρει σε αντιπαράθεση με τους άλλους υποψήφιους Δημάρχους στο νέο Δήμο Γ. Καραϊσκάκη και να τον επηρεάσει ώστε να αποχωρήσει από την εκλογική διαδικασία, σημειώνει ο Περικλής Μίγδος με δήλωσή του, στην οποία τονίζει πως οι λόγοι της αποχώρησης, είναι καθαρά προσωπικοί.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Μίγδου έχει ως εξής:

«Επειδή σε μικρές κοινωνίες, σαν τη δική μας, σημαντικά ζητήματα όπως είναι η αποχώρηση ενός υποψήφιου Δημάρχου από την εκλογική αναμέτρηση και μάλιστα από τα φαβορί για την τελική επικράτηση, δημιουργούν απορίες, ερωτηματικά ακόμη και κακόβουλα σχόλια, θέλω να τονίσω για μια ακόμη φορά, πως η αποχώρησή μου έγινε για καθαρά προσωπικούς λόγους, που ζητώ να γίνουν σεβαστοί.

Θέλω επίσης να διευκρινίσω πως δεν υπήρξε, αντιπαράθεση ή ότι άλλο, με τους άλλους τρεις συνυποψήφιους μου, που να επηρεάσει την απόφασή μου και με τους οποίους οι σχέσεις μας ήταν και είναι σχέσεις κυρίων.

Καλώ δε, τους φίλους που με στήριξαν και με περιέβαλλαν με την αγάπη και την εκτίμησή τους μέχρι σήμερα, να ψηφίσουν με ελεύθερο φρόνημα στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου».

(Πηγή: Έρευνα, ΗΧΩ)