Skip to main content

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Αδελφότητας Χελωνιτών Λεκανοπεδίου Αττικής “Η Πατρίδα’’, που είχε εκλεχθεί στις τελευταίες εκλογές του έτους 2010, σας προσκαλεί στη γενική συνέλευση που θα γίνει το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 και ώρα 18.00μ.μ στην οδό Αγίας Βαρβάρας 47 στην Αργυρούπολη (πλησίον στάση μετρό «Αργυρούπολη»), στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου Πυργίων Θήρας «Τα Εισόδια της Θεοτόκου».

Ευχαριστούμε από καρδιάς την πρόεδρο κ. Αθανασία Χρυσού και το σύλλογό της για την ευγενική κίνηση να παραχωρήσει την αίθουσα.

ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ:
1. Απολογισμός (διοικητικός και οικονομικός) απερχόμενου Δ.Σ.
2. Εκλογές νέου Δ.Σ. και ελεγκτικής επιτροπής

Ύστερα από μια μεγάλη περίοδο αδράνειας (8 χρόνων) της Αδελφότητας και με πρωτοβουλία κάποιων μελών για ανασύσταση αλλά και συστηματική επαναδραστηριοποίηση, σας προσκαλούμε να συμβάλλουμε όλοι μαζί σ’ αυτή την προσπάθεια. Ο σκοπός της Αδελφότητας είναι κοινός για όλους μας και αποτελεί το μέσο για την σύσφιξη των σχέσεων μας αλλά και την αφορμή για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων, όπως παλιά, την οργάνωση εκδρομών αλλά και πολλών άλλων δραστηριοτήτων.

Δικαίωμα ψήφου και συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση έχουν μόνο τα ενεργά μέλη, τα οποία θα μπορούν να τακτοποιήσουν τη συνδρομή τους (η οποία θα αφορά μόνο το έτος 2018 και όχι αναδρομικά) εκείνη την ημέρα , απευθείας στον ταμία της Αδελφότητας.

Παρακαλούνται τα μέλη που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ., όπως ενημερώσουν μέχρι τις 31 Μαρτίου στα τηλέφωνα: 6939262785 & 6988136743 ή στο e-mail της Αδελφότητας: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σας τονίζουμε ότι η επαναδραστηριοποίηση της Αδελφότητας είναι πρωτοβουλία νέων ανθρώπων που αγαπάνε το χωριό μας και έχουν τη θέληση και το μεράκι να κρατήσουν τη φλόγα αυτή αναμμένη.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος  Η Γραμματέας

Κατσαρός Χριστόφορος  Ζαχαράκη Νίκη